1% támogatás a támogatásért

Évről-évre minden civil szervezet számára május 20. egy olyan kulcsdátuma az évnek, amire különös figyelmet fordítanak, és ez a Törökbálint Közbiztonságáért és Fejlesztéséért Közalapítvány esetében sincs másképp. Ez a személyi jövedelemadó (SZJA) bevallásának és egyben az 1+1% adófelajánlás határideje is. Civil szervezetként mi is lakossági és céges támogatásokból tartjuk fent tevékenységünket, az ílyen módon beérkezett támogatásokat fordítjuk céljaink megvalósítására.

Az idei időszak azért is különleges számunkra, mert hosszú évek után idén először kezdtünk látványos közterületi kampányba, aminek fő célja, hogy működésünket megismertessük a törökbálintiakkal, és felhívjuk figyelmüket az SZJA 1%-ának felajánlására.

A kampány üzenetét – Támogasson, hogy támogathassunk – több módon szeretnénk eljuttatni a Törökbálintiaknak, így több helyre került ki hirdetésünk, valamint a legtöbb törökbálinti háztartásba igyekszünk szórólapot eljuttatni az üzenetünkkel.

Hirdetéseink megtalálhatók:

  • A tükörhegyi trafik mellett óriásplakáton és molinón
  • A Munkácsy utcában a Bánfi Centrumnál molinón
  • Annahegyen a Séta utcában

Így tudja ön is felajánlani személyi jövedelemadója 1%-át

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget mindazoknak, akik a hirdetések elhelyezéséhez a saját ingatlanjukon ingyenes felülelet biztosítanak!