Adó helyett támogatás

ingatlanado

A koronavírus-járványra tekintettel Törökbálint polgármestere még az elmúlt év végén döntött arról, hogy a 2021 első félévében aktuális építményadót egyetlen magánszemélynek sem kell megfizetnie.
Ezt a döntést 2021. február közepén egy, a törökbálinti lakosoknak küldött levélben is megerősítette, de ugyanebben a levélben kérte a törökbálintiakat, hogy aki teheti az építményadón megspórolt összeget a Törökbálint Közbiztonságáért és Fejlesztéséért Közalapítvány javára támogatásként ajánlja fel.

Törökbálint lakói pedig éltek a lehetőséggel, és az elmúlt napokban rengeteg felajánlás érkezett a számlánkra, amiért nem győzünk elég hálásak lenni. Ígérjük, hogy a kapott támogatást gondos gazdaként, a közösség javára fordítjuk, és a lehető leggyümölcsözőbb módon használjuk fel!

A fejlesztési listánk már készül, rengeteg izgalmas tervünk van, de még egy kicsit „titokban tartjuk” őket. Azonban amint véglegessé válik, és megfelelően meggyőződünk a megvalósíthatóságról a publikum elé tárjuk, hogy a nyár végén a támogatóinknak köszönhetően bemutathassuk az újdonságokat Törökbálintnak.

Reméljük a vírushelyzet hamarosan enyhül, és az egész covid-időszak csak egy homályos emlékként él majd tovább.

Ha pedig valaki arra kíváncsi, hogy mivel foglalkozunk, és a céljainkhoz hogyan tud hozzájárulni, ide kattintva többet is megtudhat.

Köszönjük Törökbálint!
#együttsikerül #nemadjukfel